6 bra sätt att bli av med telefonförsäljare

Otroligt vad dom är aggressiva nu med telemarketing. Ringer hem och på nallen titt som tätt. Det är jätte synd att man fortfarande inte kan NIX:a mobilen, eller sätta stop för plågeriet.

Hittade en rolig lista hur man ska göra vid samtal :silly:

Lättast av alla..
Försäljaren: (Presenterar sej) Du: -Vänta lite, jag ska bara byta telefon… *Klick* Om de ringer upp igen, bara upprepa…

Ös över problemen
Om dom börjar med att säga ”Hur mår du idag?” svara, ”Varför vill du veta det?” Eller så kan du säga ”Vad glad jag är att du frågade, därför att ingen verkar bry sig nuförtiden och jag har så många problem, min ischias blir bara värre, mina ögonfransar trillar av, min hund dog precis….” När de försöker sälja igen så fortsätt bara att prata om dina problem.

Irritera ordentligt
Om dom säger att det är Anders Andersson från XYZ företaget så be dom bokstavera sitt namn, be dem sedan bokstavera företagets namn, fråga var företaget finns. Fortsätt att fråga personliga frågor eller frågor om företaget så länge som behövs

Gör personen obekväm
Gör några glädjetjut och låt glad och överraskad. ”Hanna!! Är det verkligen du? Kära nån! Hanna, hur har du det?” Förhoppningsvis så får Hanna ett par sekunders huvudbry medan hon försöker komma på vem i hela friden du är och hur ni känner varandra.

Hindra dem att göra sitt jobb
Säg att du jobbar för samma företag. Exempel: Telefonförsäljare: Hej, det är Nisse från Bonniers. Du: Bonniers!! Oj, dom jobbar jag också för! Var ringer du ifrån? Telefonförsäljare: Öhhh.. Uppsala. Du: Häftigt, så det sitter ett gäng där. Hur är affärerna/vädret? Synd att företaget har en policy som hindrar att vi säljer till anställda. Äsch, Vi hörs!

Right back at you
Säg till telefonförsäljaren: ”Tyvärr, jag kan inte prata just nu, men kan inte jag få ditt hemnummer så kan jag ringa när jag har bättre tid.” När dom lite besvärat svarar att de inte kan ge ut sitt hemnummer säg, ”Jag förstår, du vill inte att främlingar ringer hem till dig! Nu vet du hur jag känner det.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.