69 dagar och fel Morfar

Hiphipp, ja må dom leva gott fr o m nu och framåt. Igår hissade dom upp den sista gruvarbetare som har suttit fast typ 622m ned under jorden i 69 dagar. Kära nån …. 33 personer fångad 69 dagar utan solljus. Det är ju nästan som att bor i Sverige under vinter halvåret. Hoppas dom får någon slags sveda och värk ersättning nu för arbetet utfört. Undrar om dom har OB-tillägget där borta? :angel:

Vad fick jag syn på idag? Mitt bland det här med den skriverri om den överkåta snuskgubbe i Örebro som sprider skräcken bland invårnarna fick jag syn på en rubrik om en morfar som fick hem fel barn vid hämtning. Vaffan? är det sant? … tydligen. Läs själva: http://na.se/nyheter/2.2503/1.980427-morfar-hamtade-fel-barn-pa-forskola

Då undrar man ju vilka säkerthetsrutiner som finns på dagisarna runt landet. Just nu mest för Jönköping. Alltså …. näää …. vill inte ens tänka på om jag få veta att barna hade varit hemma hos någon som vi inte känner till. Information och samarbete med dagis personal måste vara korrekt ock solklart när det gäller anhöriglistan. Att dom gör ett extra koll med pärmen eller ett telefon samtal till någon angivet på listan om personen som hämta barna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.