Altanhelgen avsnitt 1

I blixtrande hastighet försvann tiden som vanligt bortom horisonten. Dagarna som har gått har jag sysselsatt mig själv med riva och bygga upp våra nya altan. Trädäcket som låg (direkt på marken) har gjort sina dagar här på jorden. Allt var rötet. Spikar och skruvar stack upp lite här och där. Tiden har sagt sitt. Det är dags ett byte helt enkelt.

När jag hade dessa planer i huvud hur det skulle gå till vägar så verka det vara så himla lätt och enkelt, MEN när man väl börja ta tag i sakerna så dyker det upp massor runt omkring som det även måste rättas till. Dessutom så säger dom som vet att allt måste ligga i 90graders och plant. Det var just detta lilla moment som ställde till det lite, eller 75% av jobbet var just att mäta, mäta, mäta, rikta, rikta, rikta.

Man dra och sliter här och där, men ibland så kände det som jag aldrig kommer vidare. Idag Söndag runt 18:00 städade jag av krigszonen. Ramen är uppe, rakt och ligger i rät linje. Jag har hållt på sen i Fredags med detta. Nu är det dags att ta helg. Som tur är så är jag ledig imorgon.

Fortsättningen följer …..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.