Altanhelgen avsnitt 2

Jag ser ljuset! :cheerful: :biggrin: :heart: :sideways: :silly: :smile: :w00t: :wink: :wub:

Dom senaste tiden har jag spenderat mycket på våra baksida med ett altan-bygget. Mitt första riktiga solo bygg projekt. Oj, det blev jobb änn vad man hade räknat med. Allt från nedgrävning av plintar, mätring, riktning och till sist trall-läggning. Våra  grannar har varit mycket snälla och hjälpsamma. Den kloke ’bygg’ Hasse och Stig mitttemot har jag haft mycket hjälp av. Jag får ju inte glömma att en ny grann-relation vi har skapat av en annan granne längre bort på radhuskedjan  som också håller på och bygger ut deras altan. Skömt med hjälpsamma grannar här på området.

Igår kväll rundade jag upp vid 21:00 med städning. Kamilla var med och packade upp våra grejer som under en tid har stått på gräsmattan. Gräset är nu jättelyckliga. Jag hann även med och snagga till det idag efter att har lämnat barna på sina respektiva dag-center.

Det ser ljust nu. BARA lite smågruffs kvar i form av fin-snickeri. Staketet ska upp, förvararing stugan ska återställas. Huvudsaken är att golvet är på isn plats och att nu kan man vistas ute på altanen utan att drar med sig sand och skit in till huset. MYCKET SKÖNT!

* Ett stort tack till alla som har varit inblandade i bygget: Maggan, Hasse, Stig, Tompa, Våra nya grannbekantskap Mats & Johanna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.