Amerikansk original PLUGG

Tydligen så finns det pirat versioner av pluggar till däck. Enligt STL1 garaget (Bilbolaget Autoservice) på Ekhagen så är der bara originalet som fungerar. Inte hade jag nån aning om att man BARA kan plugga ett hål så där bara, men vad man lär sig nya saker varje dag.

Imorse när jag och Sarah skulle till dagis så märkte jag nått blankt som stack ut lite så där snyggt utanför högra framdäcket. Jag var framme och konstaterade att jag har fått en skruvfästing som har bitit sig fast långt in i gummit.  Första tanken var ju att dra ut fanskapet, men sen gick en elektriker förbi och motsatte sig i arbetet. Det var typ … ”öhhh … drar du ut det nu så måste du nog byta däck”. Pust, stånk och stön …. superbråttom till dagis för att vidare till sjukhuset för ett återbesök av mitt infekterade ögat.

Ja, hemkommen, nypluggat. Några hundralapp fattigare. Detta var dagens äventyr. Jag kan ju säga att revervdäcket är nu påfylld och att detta var den första bilpunktering nånsin. Peppar peppar ….

Tack Peter på STL1 garaget (Bilbolaget Autoservice) för det vanliga supertrevlig bemötande och service. Vi ses nog fler gång :wink:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.