Avslut på kärleksfredagen

Jag fick inte många ordrar plockade idag. Drog igång vid 05:45 nånting med första runda, sen tog plockdagen slut efter frukostrasten. Jag har haft den årliga ”utvecklingssamtal” med chefen. Vi satt väl och länge och prata om allt möjligt både innanför och utanför jobbet. Samtalprocessen blev lång och lyckosam kändes det som.

karleksfredavslut

Jag fick även till uppgift att hitta på en rolig avslutning till våra trivsamma kärleksfredag projektet. Satte mig igår kväll och letade upp nåra könsneutrala raggningsrepliker på internet och lottade ut det en vardera. Alltså, en lapp med namn på en av oss och en lapp med en raggningsreplik vardera.

Kan bara säga att det blev ett succee. Vi skrattade och hade skoj under perioden. Den repliken som var bäst blev det nog den som löd ”Nu fick jag stånd och det är ditt fel”. Näst bäst var det nog ”Ursäkta, men du jukkar mot mitt ben”.. Hahaha…dö sköj. Tänk dig själv ett gäng med stora lagerarbetare turas om och ragga på varandra öppet.

Jag hade en liten föraning om att vissa kanske kommer att barllar ur och vägra vara med, men alla ställde upp och hade roligt. En riktigt bra avslut på veckan.

* Mer raggningsrepliker finns på http://www.raggningsreplik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.