Bad med mormor på Skärsjö – Aneby

Den svenska högsommar har slagit till. Sist jag tittade på termometer i bilen visade den run 30grader. Det ju medelshavsvärme i Småland. GÖTT som tusan. Detta med vädret alltså. I vintras fick vi ju en riktigt vinter som vi kommer att minnas ett bra tag. Allafall om man tänker på snömängden. Nu när det är sommar så blir det en riktigt sommar för en gång skull. Så här varmt har jag inget minnet av.

Vi var ute hos mormor Maggan och hälsade på. Bestämde oss för ett litet bad i Skärsjön. En liten sjö ligger mellan Aneby och Flisby där dom bor. Kanon badtemperatur bjöd sjön på. Till och med jag var i och skvalvpade ett bra tag i vattnet. Visade Noah hur tuff pappa var genom att hoppa ned från den högsta hopptornet (typ .. 2m hög, hehe). Efter ett par timmar där avslutade vi visiten med grillning hemma hos dom. Kanondag för oss alla.

Ja just det, inte nog med det. Under färden hem så slog köp djävulen till. Svängde av mot A6 och köpte Noah en liten handburen spel-konsoll.

En Nintento DS tillhör nu familjen. Hoppas att bilresor blir ännu roliga för grabben. Tyckte synd om han nu efter att bil-DVD spelare har pajat. Sitter där bak och titta ut bara kom ju jag ihåg som barn att det inte var särskilt spännade efter ett par mil. Ett slag för barna på grejer som jag aldrig själv har haft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.