Blixt revy av det gångna 2010

Så där ja, nu har runt-i-kring lugnat ned sig. Det har blivit dags för en liten sumering av året som har gått. Ett år med många viktiga händelser. Jag ska försöka återskapa dom sakerna som har hänt värd att minnas.

I början av året typ i Februari kom Janeth förbi och hade en weekend hemma hos oss. Det var då Ekhagsskolans fotbollsplan var spolad så hon kunde briljerade oss med sin skridskoråkning. Vi fattade ingenting. Va?, kunde hon åka skridskor?.. hehe

I började Maj byggde jag staketet fram och rev upp den gamle altanen på baksida. Oj vad bra det blev om jag få säger det själv, men attans vilket slit. Jag hade ont i flera veckor eferåt. Alla reglar, brädor, skruvar och allt sågandet. Puhh ….

Tanken av hela bygget var att Noah skulle få en altan till sin födelsedagskallas som blev av lite senare. Hela släkten var och firade han samt invigde altanen. Den höll, ingen ramlade ned och kvar står den ännu. Många av frågor av svar kom från den hjälpsamma grannen Hasse. Han har varit guldvärd i många avseende under byggnationer. Noah fick sin brandman födelsedags kallas och jag & Kamilla fick staketet samt altan på baksida. Alla blev glada och lyckliga.

2010 blev även en ny era för Noah. Han avslutade dagiset på Jära och skuttade rakt ned i nollan här nere på Ekhagsskolan där han stortrivs  (det verka så i allfall när man ska hämta han från skolan, för han vill ju aldrig följa med hem). Det är ju bra att skolan är kul.

Även Sarah har börjat sin utbildning. Oj, vad hon tycker att sin dagis är kul. Alla frökna och alla sina nya lekkompisar. Det är mycket intryck nu i början av livet. Alla ljud och läterna som hon få med sig hem därifrån. Nu kan hon sitta och konverserar långa meningar vid matbordet. Nja …. inte så långa kanske, men vi förstår vad hon menar och vill.

Vad mer har det hänt?

  • Andreas och Anna fick ett barn
  • Ekhagsrondellen pimplades om med lite färg och en ny lager asfalt
  • Alexander fyllde bil
  • Riksdagsval har det varit. Vann gjorde det ’nya moderaterna’. Sveriges Demokraterna kom in i riksdagen
  • Öland var vi i somras med. Kamilla träffade fyrbenta djävulen uppe i trollskogen under en av våra dagsutlflykt
  • Julen firade vi hemma hos oss i lugnets stillhet i sällskap av Maggan och Leif. Lugn och mysigt med massor av mat och gott-i-gott-gott
  • Nyårsfirande fick Noah för första gången tända på raketer och smällare. Det måste har varit jätte kul ute för han inte märkte att han nästa frös bort sina fingrar under akten, men kul var det.

Kort och konsist sumering av det gångna året. Det händer så mycket hela tiden nu med barna och livet runtikring. Hjärnan hinner knappt smälta allt. Livet går fort fram just nu för oss alla. Vissa dagar och månader önskade man att det fanns en jätte stor pause-knapp, men nää. Fullt ös framåt. Hoppas 2011 blir lika innehållsrik med glädje och spänning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.