Bondens Torghandel 2010

Tips! – Synd att har missat premiären av evenemanget. Ska försöka pricka in nästa och ser vad närproducerat har att erbjuda.

Kul och miljövänlig grej tycker jag :wub: :cheerful:

Succén Bondens Torghandel är tillbaka med ännu fler tillfällen under 2010. Bondens torghandel äger rum på Hovrättstorget under ett antal tillfällen under våren och hösten kl. 10-18.

Torghandeln kommer sedan att återkomma följande dagar:

24 september
15 oktober
29 oktober
22 december – Bondens Jultorghandel

Vi vill på Bondens torghandel påvisa vilket rikt närområde vi har när det handlar om närproducerade produkter och har därför enbart just närproducerade varor på Bondens torghandel. Detta innebär att produkterna som säljs på torghandeln är lokalt odlade och/eller förädlade och ska innehålla lokala och/eller svenska råvaror.

Under 2009 kunde man köpa produkter som ekologiska grönsaker och potatis, kravodlade kryddväxter, snittblommor, majs, krondill, pumpa, Ostkaka, dessertostar, ägg, rapsolja, speltmjöl, bröd, fetaostar, viltprodukter, rökt fisk, Sylt, saft, senap och inläggningar vi hoppas på att utbudet i år kommer utvecklas ännu mer även om det redan är brett.

Bondens Torghandel är ett  samarbete mellan Jönköpings kommun, Jönköping City, LRF och Småbrukare i Jönköpings län. ”Östra centrum projektet” för att skapa mer liv och rörelse på torgen i området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.