Dags för Mamma Kamilla att börja blogga!

Premiär! Detta är mitt första blogginlägg i hela mitt liv, detta ska bli spännande! 

Här kommer några bilder från Majas Hörna, en ypperlig öppen förskola som drivs i Ekhagskyrkans regi. Här får både barn och vuxna sitt lystmäte stillad både vad gäller sång, musik och fika.Dessutom träffar man massor av trevliga föräldrar som man kan utbyta både tips, idéer och skvaller med. 

PB030529

PB030531

PB030532

PB030533

PB030535

Tyvärr är bilderna lite suddiga, tror jag sjöng samtidigt som jag fotade, ingen bra kombination tydligen. Jag ska försöka blogga lite då och då, så ni får lite mer information än den som min gode make lämnar.

Som att det är dags att byta till vinterdäck, eller att nu är sommartiden över…………Vinkar.

Vi hörs snart igen!

/Kamilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.