Ekhagen.net

Ekhagen.net är en privat hemsida. Vi är en familj boende just här på Ekhagen i Jönköping. Min familj består av min fru Kamilla, vår son Noah (2004) och våran senaste tillkomna Sarah (2009) och mig själv Addie.
{pgslideshow id=15|width=390|height=293|delay=3000|image=L}
Ekhagen, bostadsområd i Jönköping med cirka 4000 invånare. Stadsdelen består av dels villaområden, dels trevåningshus i tegel från 1960-talet. Ekhagens hyreshusområde är ett exempel på svenska miljonprogrammet. Från delar av Ekhagen har man en hänförande utsikt över Vättern. Området ligger till stora delar naturskönt med Ekhagsravinen som delar villaområdena och flerbostadsområdena.

För full tillgång till hela webplatsen innehåll krävs ett medlemskap. Allt är givetvis gratis. Registrera dig ett medlemskap!, var med  oss i våra äventyr här i livet.. Efter registreringen kommer ni att få ett aktiverings mail som måste klicka på för att aktivera ditt kontot., sen är det bara och logga in som medlem.

Jönköping

Vid södra änden av Vättern hittar du Jönköping, en av Sveriges ekonomiskt starkaste regioner.
Jönköping befinner sig i ett mycket expansivt skede. Befolkningstillväxten är hög, ca 1 000 personer per år. Antalet invånare är drygt 126 331.
Tack vare sitt strategiska läge vid Vätterns sydspets är Jönköping ett ledande nav för logistiken i södra Sverige.

Jönköping är även en utpräglad handelsstad och utbildningsstad samt genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Jönköping är också residensstad och administrativt centrum i regionen.

Mångfald, entreprenörskap och starka nätverk utmärker det dynamiska näringslivet. Antalet aktiebolag uppgår till drygt
4 100. Högskolan ligger mitt i centrum och har ca 11 000 studenter. Ca 600 föreningar gör Jönköping till en av Sveriges föreningstätaste kommuner och en levande kulturkommun. En av kommunens största attraktioner är A6 köpcentrum med ca 9 miljoner besökare per år.

Jönköping finner du på plats nummer 10 bland Sveriges största kommuner.

* källa: Jönköpings kommun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.