Första arbetsdag för året 2010

Nu har jag bränt alla 2009 års semesterdagar. Har varit hemma sen den 24:e Dec. Det börja krypa lite i benet nu. Det har nog blivit dags att röra på sig lite grann igen. Jag har inte vågat ställa mig på vågen ännu efter julen, men kulan känns lite små fluffig.

kurt_kor_truck

Ja, just det. Imorgon börja jag med s.k sovmorgon. Low-Flow schema har kommit igång på IKEA, Torsvik så iställe för att stiga upp 04:00 kan jag nu sova vidare ända till 04:30. Helt underbart H?ller tystCool?veraskadSkrikerLiparOs?ker

Å……………. andra sidan, jag stiger nog upp som innan i allafall. Skillnaden blir väl att jag INTE behöva slänga i mig kaffet på morgonen. Kanske t.o.m hinna läsa tidningen innan jag sticker ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.