Glad Påsk (2010)

gladpask

Glad påsk alla. Ät och drick gottiga saker med era nära och kära. Borsta tänderna noga innan ni går och lägger er

Plannen för imorgon är att svärmor sover över hos oss inatt. Tidigt imorgonbitti ska jag och kamilla ned till Ullared för lite inventering. Noah ligge rmed feber, vi få ser hur han känner sig ikväll. Blir han lite för hett så kanske jag måste stanna hemma. Jag vill ju inte lämna över ansvaret av en sjukling till svärmor.

Jag har även påskstädat på sidan. Jag var inne i databas tabell och såg att man har lekt lite under åren som sidan har varit uppe. Jag har tagit bort lite här och där på dom funktioner som är irrevanta för behovet. Besöksräknare har jag pekat om så att nån annan gör det åt mig. Om någon är intresserad av statistik så har ni nu en ny meny (”besöks statistik” under era kontoinformation. Varför jag tog port det ?. Modulen använder sidan en tabell i databasen. Efter att har påskstädat och sett hur JUST den har vuxit så beslöt jag att dirigera om räkneskapet. Nån annan får göra det åt mig helt enkelt  :biggrin:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.