HTC Wildfire

Om ni nu har missat nyheten så har jag köpt mig en ny nalle. Jag har avskedat Sony Ericcson familjen. Efter att har ägt många av deras modeller så tröttna man efter ett tag. Sålde min gamle kamera mobilen Sony Ericsson C905 och köpte denna iställe. Dags för en ny revolution inom mobil telefon för mig. En ny jätte kul pek-mobil. Jag kan ju inte med att köpa mig en ’Svensson’-Iphone mobil. Det har ju alla.

Här kommer HTC specifikationen. Mer info om telefon finns på deras hemsida här.

HTC en ny mobiltelefon som går under namnet HTC Wildfire. Som de flesta senaste HTC-lurarna så har den operativsystemet Google Android och denna är utrustad med version 2.1 plus HTCs användargränssnitt Sense.

HTC Wildfire har alla funktioner och specifikationer som man kan vänta sig av en mobiltelefon nuförtiden. Vi finner bland annat en 3.2-tums kapacativ pekskärm med QVGA upplösning, 5 megapixel kamera med autofokus och LED-blixt, 525MHz Qualcomm MSM7225 processor, WiFi, Bluetooth, 3.5mm hörlursutgång och microSD minneskortplats.

Givetvis har den sociala applikationer såsom Facebook och Twitter förinstallerat. Man kan exempelvis enkelt se sina vänners statusuppdateringar i en ‘Friend Stream‘ på startskärmen. Det skall också vara enkelt att dela med sig av sina bilder till sina vänner genom de sociala nätverken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.