Hur har vi det nu då innan jul?

Allt kretsar runt jul och julafton. Paketberget är förberedd. Tomten har fått en notis. Inköp av mat har jag ingen aning om (som vanligt). Det jag önskade mig på julbordet är skinka och revbensspjäll. Självklart jul-öl. Tada …. där kom jag på mig själv. Jag har inte köpt nått julöl ännu. Hur ska detta går ? En sak till att sätta på listan innan julafton.

Mamma och Pappa i detta hushållet har nog fått sina paket. Pappa fick en ersättning av våra uråldrade Mediacenter maskin där vi har alla bilder, musik och barnfilmer och sånt.

Mamma Kamilla fick en matberedare som hon har pratat om länge. Jag har ingen aning vad man gör med en matbederade, men hon har tydligen jobbat med det innan. Tydligen är det smidigare att tillaga måltider med en sådant maskin. Jaja, hon få väl demonstrera det sen.

Snöat har det ju gjort. Snökaos lite här och där. På jobbet har dom haft över 180 personer på taket och rensat och skottat allt snön. Här hemma ligger nog halv meter både fram och baksida. Framsidan har jag skött ganska bra. Baksidan var jag ute idag och skottat så det går att öppna altandörren ifall en olycka skulle falla sig in. Man vill ju kunna ta sig ut fort om nått händer. Hoppas att alla tänker så. Man måste har en fri utväg ifrån hemmet. Typ en ’nödutgång’

Det går bevisligen mycket snabbt när elden väl kommer igång.

Jahopp, nu njuter vi vidare av det vackra vintern. I år blir det nog en ’vit jul’ som man har längtat till i herrans många år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.