IE9 (sv) färdigt – ladda hem idag!

Efter att ha betatestats av många miljoner användare så har nu Internet Explorer 9 lanserats i en skarp eller om du så vill slutlig version och du kan ladda hem och installera den sprillans nya webbläsaren omgående.

Internet Explorer 9 är kort och gott en otroligt fräsch och modern webbläsare som är ljusår bättre än alla tidigare versioner av Internet Explorer men som samtidigt är en mycket stark utmanare för konkurrenade webbläsare. Lite kul att IE9 släpptes innan Firefox lyckats få ut version 4 efter många och långa förseningar.

Förutom förbättringar till prestanda och användargränssnittet i IE9 så finns det även en hel del förbättringar på säkerhetsfronten med bland annat fler säkerhetsfunktioner aktiverade som standard, filtrering av activex-kontroller och bättre skydd mot sociala attacker exempelvis nätfiskeattacker.

Ladda hem: Internet Explorer 9

* Internet Explorer 9 fungerar endast för Windows Vista och Windows 7 (och motsvarande serverversioner Windows Server 2008 och Windows Server 2008 R2), Windows XP stöds ej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.