Jahopp, ska sanningen fram nu?

Ja, jag har ett utländsk ursprung. Nej, jag är absolut ingen rasist på nått sätt. Jag ser mig själv som en öppen världsmänniska. Jag satt och funderade på hur Sverige kommer att förändras nu när SD är med och driver landet. Det visar ju klart och tydligt att det är nått med utlänningar som SD politik vill ändra på. Kommer dessa invandrartäta området typ; Råslätt, Öxnehaga, Tensta, Botkyrka, Rosengård, Bergsjön att försvinna? Kommer integrations politiken att erkänna, bryta upp det sätt som samhället idag är uppbygd på under åratal.

Att bunta ihop invandrare i statsdelar måste ju vem som helst tycka att det är helt åt fanders galet. Visseligen finns det dom som föredrar att leva så, men sättet att hjälpa människorna integration med samhället är ju snedvriden. Det har ju pågått så här under hela min uppväxt. Om man nu plussa ihop lite är ju inte så himla konstigt det blir höga siffror när dom prata om hög kriminalitet, gängkrig/slagsmål bland invandrartäta boende området iställe för att sprida ut dom bland det lugna ’svenska’ området.

Nej jag är inte SD sympatisör, men gillar inte vara tyst om någonting som är uppenbart vriden och har pågått länge heller.

Såhär tänker jag… ’Hur gör ni där hemma om/när ni få gäster med vänner som är lite annolunda?’ – Bunta ni ihop dom med dom andra konstiga i ett hörnsom ni inte tycker om ochså? – eller kommer till en fest där alla ska har roligt och det visar sig att du var felklätt för evenemanget. Få du då inte vara med din väns fest? – prata svenska, dricka, dansa och har kul.

hmmmmm, tål att tänkas på eller hur? :angel: :pouty: :getlost: :sick: :whistle:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.