Jobbprojekt – Kärleksfredag!

Det låter värre änn vad det egentligen är.

karleksfreda

Ett litet projekt som vi sjösatte idag på CDC, IKEA Torsvik. Ett försök att få oss medarbetarna att vara extra snälla mot varandra. En förhoppning av bidragande till en bättre arbetsplats där alla ska trivas och mår bra.

Detta är en av handlingsplan som vår grupp har i uppgift att lösa inför nästa VOICE undersökning, men mest för att vi som jobbar där ska mår bra.

Idag började vi med och skapade en A3 stor plakat med olika mängd och mått av små hjärtor påklistrad på den. Efter det fick vi var och en komma på 3″ord” som motsvarade och har association till ordet ”kärlek” som vi klippte och satte upp som en påminnelse av vad ordet innebär. Här är nåra som jag kommer ihåg;

  • Blå-Bosch
  • Ekologisk Mjölk
  • Tryggt
  • Leende
  • Ömhet

…. osv ………..

Det var ju inte ordet i sig som betydde nått. Snarare att få folk att börja tänka och agera med ideén. Imorgon så bjuds det på fika av en av oss. Han skulle baka nått trevligt inför fika mötet. Det blir nog kärleksfull Fredag imorgon. Jag skulle hitta på nått lek i samband med fika med. Det nog bäst att jag sätter igång och googla ”raggnings-repliker” inför leken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.