JÖNKÖPINGS MARKNAD 2022

Boka in sista helgen i maj för nu blir det äntligen folkfest i city igen! Då fyller vi stadskärnan med upplevelser av alla slag – tänk sockervaddsdoft, marknadsknallar, fina erbjudanden, musik, dans, mat och aktiviteter för såväl ung som gammal. Helt enkelt en två dagar lång fest för hela familjen!

I hela city kommer våra verksamheter att flytta ut på gatorna och bidra med riktig feststämning. Det kommer även finnas maskotar som går runt och sprider glädje till såväl vuxna som barn. Och inte att missa, den storslagna MC-kortegen som på fredagkvällen går från Elmia, genom city, och vidare västerut. Och visst är du sugen på pompa och ståt? Från Munksjön kommer ett storslaget ”ljudreducerat” fyrverkeri äga rum på fredagkvällen 22.45. Ställ upp er runt norra delen av Munksjön för första parkett.

Massor med andra härliga event och upplevelser kommer att ske runt om i city, och diverse foodtrucks och matställen kommer också att finnas utplacerade under dagarna.

Jönköping City webbsida kan ni se vad som händer i city under Jönköpings Marknad 27-28 maj, 2022. Programmet uppdateras kontinuerligt.

*källa: Jönköping City

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.