La Voix till Ryssland!

Snacka om splittrade skurar av poängdelning från hela landet, men vad roligt att människorna har olika smak i musik i allafall. Årets vinnande låt med opera inslag kanske funka på den östra delen hos Ivan, vad vet man?, bara återstår att ser eller hur. Finalen sänder den 12:e Maj från Moslva. Det ska blir kul.

* Förresten, är det nån som kan franska?. Vad betyder egentligen La Voix?

{youtube width="480" height="295"}tmanHZKQ270{/youtube}

Hemmakvällen har varit lungt. Vi har även besök av herr Jonsson Junior här hos oss över natten. Den minsta av dom. Noah och Noel har haft kul idag. Det märkted när det var dags för sömn. Det ville inte riktigt ger sig, men somnade tillslut, förmodligen av utmattning.

Ännu större glädje var idag att HV71 vann sin borta match mot Timrå. hoppas att dom nu vinner dom kvarvarande hemma matcher med. Det skulle vara kul för Jönköpig! och inte minst Noah. HV71 ingår numera i hans region.

Alltså, ibland tror jag att gud håller på HV, mitt under suddendeath period så gick skena på en av motståndarens spelare av. Det var då HV klippte till och vann. Mycket märkligt. Sånt händer ju bara inte ……..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.