Lägenhetsannonser | Tallörtsbacken 19, Jönköping

KOMPISLÄGENHET

Bo med din bästis i denna kompis/parlägenheterna få 25 kvm och betala 4 537 kr vardera . Denna lägenhet kan du söka tillsammans med din studiekamrat genom att vara registrerad på homeq.se och lägga till din vän som medsökande när ni söker bostaden!

Campus Träbyn innefattas av totalt 407 studentlägenheter i olika utförande. I Etapp 2 med inflytt 1 Mars 2022 finns 44 kompis/par lägenheter på 45 kvm och 49 kvm samt en lokal på cirka 160 kvm. El och vatten tillkommer och debiteras på hyran. Värme och bredband ingår.

Området kommer bestå av fyra flerbostadshus, i tre-fyra våningsplan med suterräng och har klimatsmart och genomtänkt hållbarhet genom stommar av trä, tak av sedum och energiförbrukning baserat på solceller.

Här finns det stora ytor för social samvaro i studierum och gemensamma lokaler. I området finns utegym, tvättstuga, miljöstation, cykel och bilparkering samt ett växthus. Allt för ett enkelt och härligt studentliv i Jönköping!

Endast några minuters promenad till populära shoppingcentret A6 där du finner både Coop och Ikea och cykelavstånd till Universitetet.

Sök din studentbostad nu!

Obs! Bilderna är illustrationer och kan komma att avvika från verkligheten

— Läs på www.homeq.se/lagenhet/42826-1rum-jonkoping-jonkopings-lan-tallortsbacken/

Fler hyresobjekt på Talllörtsbacken, ”Träbyn” – https://www.homeq.se/search?selectedShapes=urban_area.1544%3Bc973ab982c5737ee301f3a92eacac57d68decd6c3a24ecd014fecbf05fcaa97c%3BJ%C3%B6nk%C3%B6ping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.