Ljusglimt i höstmörkret

Söndag idag. En värdig slappa dag inför kommande tuffa arbetsvecka. Noah och Kamilla var på uppskrivning idag för hockeyskolan. Nu är han officiellt med kommande säsong för HV71.

Vi tog en liten promenad ned till ”dalen” idag. Det ryktades om att kommunen hade storsatsat på barnaktivitet där i form av ombyggnation av lekplatsen. Wow, säger jag bara. Att det måste har kostat oss kommuninvånare på Ekhagen en förmögenhet. Dom har rivit en klätter/gå ställning och ersatt det med en sånt där ’tefatsgunga’. Japp, snart 6år på Ekhagen och just det där var satsningen kommunen förvaltade oss boende här uppe. Någon rink jag var på dom blev det inte. Istället skulle dom låta det växa igen. Kanoners, men ni kan fasiken åtminstånde ta bort dom rötna s.k. målstolparna innan. Mycket snack om prioritering för aktivitet för småttingar, men var har ni lagt krutet på? Stadsparken eller en sprillans ny lekplats mitt i träskområdet vid komvux?

Nåväl, mina barn är glada och friska för det trots storsatsning av aktivitetshjälp från kommunen, men min plånbok tycker inte lika dant. Tack d.s

Plötsligt händer det :w00t:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.