Lördagsaktviteter inför nedsläckning

Noah och jag körde som vanligt vår rutin med skridskorskolan 09:00. Omklätt, bytt, nere på isen på 10min. Rätt bra jobbat tycker jag själv med tanke av att vi var sena in ca: 10min.

HV71 behövde isen idag tydligen fick vi ett meddelande om när vi kom fram till Knnarps Arena. Laget behövde extra tid för sista träning inför matchen. Meningen var väl att dom skulle har haft den stora hallen i sin ordning, men nedmonteringen av gårdagens Dyllans konsert anordning tog lite längre tid änn väntad så dom tog 30min av våra skridskorskolanstid. Vad gör man inte för sitt hemmastads ishockeylag?

Som tacken var väl att vi fick stanna kvar vid rinkside och tittade på när HV killarna kom ut och började sin träning. Jag kan ju säga att dom är mycket större i verkligheten änn på TV. Det small ju rätt bra i plexitglaset när vi står när killarna smattrade på Livs kasse. Nåväl, HV71 !. på dom nu ikväll och avgör semi och ta oss till FINALEN ! så det blir lite glädje i tillvaron för samtliga oss i Jönköping.

Kvällens meny blir nog mysigt. Som tidigare nämt så är det nedsläckning som gäller 1 timme på kvällen. Jag få nog börja plocka fram lite ljus så det inte blir helt bäcksvart här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.