Lugnet före stormen

Det händer inte mycket nu i våra tillvaron. Det gamla vanliga är inte mycket och skriva om. Jobba, sova, 1st 6årig Noah och lille pratglada Sarah som härma och plocka upp allt man säger.

På den allmänna nyheter händer det inte mycket där heller. Zlatan gör mål, gör bort sig blablabla. SD politiker hängs ut och fryst ut blablabla. Trööööööök nyheter. Inte nog med det så höjs repo räntan imorgon. Så det så …

Mycket inbrott har det varit runt omkring. Folk slanga bensin från bilar, fräcka villa inbrott, telefonsäljare terrorister som vill kränga massa super duper erbjudande. Eller så kan det vara tjuvar som ringer runt och reka tider om man är hemma eller inte. Turen i oturen så är vi ganska skyddat från inbrott. Att bor i radhusområdet har sina fördelar. Hela gatan har s.k ett ’grannsamverkan’ samarbete. På våra gata är nästan bemannad med ögon och öron dygnet runt.

Nästa kommande projekt är att besöka tomteverkstaden Ullared. Julen har ju smugit sig på med rask takt. Just det, 1:a advent är inte heller långt borta. Jippi, snart få jag plocka fram mina ljusgardiner igen. Den tycker vi är såååå himla mysig när den åker på under kvällskvisten. Nahej, nu sööva innan det dags för nya äventyr. Klart, slut för denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.