Mitt i Sommaren i Flisby

Som tidigare så har jag nämt att årets midsommar firande skulle äga rum mitt i den småländska skogen. Ut åkte vi till den lilla mysiga samhället och togs emot med öppna armar av de underbara värdparet Maggan och Leif plus att idag så var även Maggans väninna Britt på besök. Vi räknade ut att det var nästan 10 år sen vi såg varand senast. Snacka om att tiden går alltså…..

Efter en liten fika hos värdparet så var det dags attt beger sig till festplatsen. Stämingen var hög. En rätt så bra samling av människor blev det trots vädret. Många barn var även där. Lotter, stövel-kastnig och luftgevärsskytte var på plats. Det mysigast som var på plats som kommer att minnas är en gammal man med sitt dragspel. Så vackert satt han där spelade vackra svenska midsommar melodier till dom barn och vuxna som deltog i midsommardansen. Det konstiga är ju som vanligt att det var främst kvinnor och barn som var framme och dansade, JA, även jag fegade utav nån konstig anledning, och nu sitter man och ångrar sig att man inte var framme och deltog. Jag få nog skriva ned det i ”löfteboken” att göra det nästa år.

Japp, då var midsommar firande slut för iår. Mysigt och trevligt med god mat och sällskap. Tack Maggan och Leif för inbjudande! och kul var det att få träffa Britt igen.

Här följer en liten bildserier på festen;

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.