Ny postlåda epok tillträder – 4 timmar senare…

Alltså, ibland känner man sig odugligt. Att det skulle behöva ta hela 4 timmar för att sätta upp en ny brevlåda. Det blev till och med att grannen var tvungen och rädda mig. Jag såg väl helt uppgiven ut efter den första försöket av att få lådan att blir ågonlunda stadig. Fantastiskt vad tiden kan försvinner på en dag.

ny_brevlada

Hela historien började igår när jag bläddrade på Blocket.se och såg den nya brevlådan. Priset på boxen var hela 100 riksdaler. Jag kunde inte motstå frestelsen. Ett bra köp blev det tycket jag Sealed.

Idag vid cirkus 10:00 åkte jag och hängde på låset på byggvaryhuset för att komplettera det som fattades på den. Hemkommen strax efter 11:00 och projekt brevlåda startades, och  resultatet 4 hela timmar senare blev som bilden ovan. Ett lyft tycker jag. En ny epok av brevlåda har börjat på Örtavägen. Hoppas alla räkningar blir lyckliga i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.