Ödestugu – ingenstans där vi nu har upplevt

Kamilla har varit där en gång i tiden. Hon har nämnt tidigare att dit måste vi alla åka och uppleva. Javisst, idag blev en sådan dag. Satte oss i bilen med riktning mot Tenhult sen där vidare in i djungeln mot Ödestugu. Idag hade vi även med resesällkap. Halva Jonsson familj hakade på förslaget. Marika och hennes klan utan pappa Thomas följde med.

Innan resan satte jag och googlade vad det var egentligen vi skulle till. Fastnade vid rubriken innehållande ordet voffel. Japp då var det bara och åka!;

”Varje ”Onsdagskväll i Ödestugu” under sommarmånaderna, erbjuder:
Våffelservering, loppis, minigolf, underhållning, utställning mm
Gamla Lanthandeln har utställning av foton, försäljning av godis, hembakat, ostkaka & kaffeservering”

Mycket skog såg jag. Ett tag trodde jag att vi har kört vilse, men riktningen var rätt. Väl framme så var upplevelserna gemytlig, eller hur säger man? ”Välkommande lantligt mys?” – Ja, nått sånt ….

Barna hade kul i hö hoppet medan vi vuxna satte och lyssnade på dagens trubadur med sin gitarr sjöng vackra svenska sånger. De små fick även åka hö-traktor-buss tur och klappa/titta på kossorna.

Varför inte? – Finns det inget på schema så sätt er och kör dit en onsdag kväll nu under sommaren. Mysigt var det tyckte vi. Inget inträde/parkerings avgifter. Det som kostar var bensinen + fikat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.