Öppen handling – Förslag om en Rink och Boule bana

Så många gånger man har åkt förbi och lika träliga känslor möttes när man ser eländet ifrån vägen. Det jag talar om är den avdankade s.k ”fotbollsplanen” till höger längst med Nässjövägen efter Ekhagsrondellen.

forslagrink

Att ingen har agerat över detta ör ju märkligt. Jag fattade mitt eget beslut och skrev ett öppet brev till Jönköpings kommun och förklarade situationen. Mycket riktigt så fick jag ett svar av självaste Direktören som vidarebefodrade ärende till 2 andra personer. Nu ligger ärende öppet hos Carina, en tjej på ”spontanidrottsytor på Fritid Jönköping” med kontoret i Huskvarna.

JNytt ringde och ville har en intervju om händelse. Dom bad mig fråga runt bland boende runtom vad vi anser om detta. Dom flesta jag har talat med är väldig positiv till handling. Mycket är att ”det är bra att någon ta tag i saken”, så nu väntar jag förväntansfull på ett kontakt med Carina, representanten från kommunnen.

Det förslaget är som bilden nedan. Jag har även satt en ”Undersöknings” som folk kan använda för dom som surfa förbi min hemsida. Allt hjälp uppskattas. Det skulle vara kul med en rink här i närhet. Det är ju skoj för dom små på vintern.

forslagrinkide

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.