Ole Dole Doff – Pappas tur

Historien började med lille Sarah för dryga 4v sedan. Vi vaknade av ett skrik från hennes sov rum. Väl inne satt hon jätte ledsen över att hon hade spytt ned sig. Vore om vi ville eller inte så var ’spy-sjuke’ anden och hälsade på vår familj här i huset. Efter Sarah så dröjde det inte länge innan Noah åkte på, men han kontrade med att lägga till vattenkoppor på menyn. Ska de va’, så ska det var.

Kamilla åkte på förra veckan med magont och med några viska samtal med herr Holk. Igår kväll på jobbet kände jag redan vid start att jag kallsvattades under uppstarten, sen kom magen igång med diaree’. Jag stod ut med det ända fram till kvällskaffet. På väg ned till arbetet igen efter kaffet så kände jag att det vattades lite väl mycket i munnen och kände att magen centrifugerade. Fick nog av alla dessa symtom. Anmälde symtomen till arbetsledaren som ilvägra kom i närhet av min existens. Han sa bara sköt om dig och hejdå!.

Ringde in och sjukanmälde mig, åkte hem. Väl innanför dörrn fick jag knappt av mig jackan i ilfart mot herr Holk. Han har jag pratat nära med några gånger nu i natt. Idag, under hela dagen har jag mer eller mindre varit sängliggande utan aptit. Tomatsoppa och rostat brör har varit föda idag. Usch, hoppas det går över fort detta med familj sjukdom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.