Pappa Pappa Pappa Pappa

ensampappa

Att vara en hemma pappa (föräldrarledig) i dagenssamhället är inte vanlig numera. Fortfarande så är det en markant skillnad på ekonomin när pappan i familjen blir borta från arbetet.

För min del så kan det kvittar faktis när det gäller pengarna. Tiden som jag har med mina barn är värd mycket mer än penningen. Tiden som aldrig återvänder. Barnets uppväxttid går alldeles för fort fram när dom är små. Bland dom gooaste tiden kan jag säga. Att kunna sitta i soffan och gosa med barnet framför en bok eller tv:en. Sitter ned och konverserar om allt och inget med ord som kanske inte ens är påkommet. Borrar ned sig i deras hårdoft. Att sitta och skapa kontakten med barnet under deras uppväxt period kan jag rekomendera till papporna där ute som går misste om detta. DET FINNS INTE PENGAR HÄR I VÄRLDEN SOM KAN ERSÄTTA DENNA FANTASTISKA TIDEN.

Nu har det gått 2v av min föräldrarledigheten för lille Sarah. På måndag ska jag skola in henne på dagis. Det blir nog en spännande period både för henne och mig. Det blir lite tuffare för Sarah i jämförelse med Noah som fick en mjukstart i form av en dagmamma en period.

sarah_noah

För Sarah’s del så blir det direkt in till dagismiljön. Jag tror och hoppas att det kommer att går bra. Hon är inte blyg av sig. Hon är äventyrslysten trots att kanske vara lite för mammig. Dessutom är det nog kanske bäst att det är jag som skola in henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.