Projekt – ’förenings hemsida’ – slopas

Tråkigt, men sant.

Tog mig tid och undersökte hur frågan skulle tas upp via den årliga samfällighetsmöte. Skrev en motion och lämnade in. Ordförande ringde igår och berättade att motionen inte godkändes för att jag glömde skriva under typ med en ’bläck’ penna.

Hemsidan jag satte ihop tog några timmar. Det viktiga innehållet var; rullande nyheter, ett forum, en gästbok, ett välkomstsektion för nyinflyttade. Sidan visade jag upp för några grannar för att höra vad dom tycker, kassören på styrelsen, en av ledamot som hade en kopia av motionen jag skrev under inför deras möte. Ändå ringer ordförande och säger att han inte har sett det. Vafan prata dom om på mötet ang.hemsidan? – hmmmmm ….. den nivå ligger det på tittut-leken.

Skit samma, ide’n gick tydligen fram. Ordagrann blev det att styrelsen ska bygga ihop en hemsida och allt ’information’ ska liggas där. Jätte bra, kanoners, bygg en hemsida :biggrin:

Litegrann av det skapagrädjen dog. Varför ska bryr sig? Jobba, betala, bo, hålla käft är nog vad som gäller här. Allt annat styrs med järnhand av det gamla laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.