Publikfavoriten tillbaka – Lance Ward återvänder till HV71

 Kanadensaren och backen Lance Ward, 30, återvänder till Jönköping och HV71. Värvningen av publikfavoriten offentliggjordes på fredagen den 16:e Jan 2009.

 
Det har ryktats ett tag och nu står det klart: backen Lance Ward spelar hos svenska mästarna HV71 de två kommande säsongerna. HV71 och Ward har kommit överens om ett tvåårigt artistavtal och 30-åringen ansluter i oktober, en månad efter att elitseriesäsongen startat.
– Egentligen har vi pratat med Lance till och från sedan han flyttade av sociala skäl. Strax före jul någon gång, säger Stillman.
Ward har under säsongen spelat för tyska Frankfurt Lions, där han dock inte trivts. Nu återvänder alltså guldhjälten från förra året.

Beech eller Angell – vem lämnar?
Elitserielagen får endast ha två icke EU-spelare i truppen och redan nu finns Kris Beech och Nicholas Angell i laget. Båda har kontrakt som går ut efter säsongen, och en av dem får nu flytta på sig.
– Ingen av dem har kontrakt då, men det får bli en senare fråga. Det rör planeringen inför nästa säsong och jag vill inte kommentera vad som händer då, säger Stillman.
Ward har gjort sig omåttligt populär bland fansen i Kinnarps Arena mellan 2006-2008, främst som en slagskämpe som slog elitserierekord i antalet utvisningar på en säsong.

 

”En härlig kille”

Totalt blev det 598 minuter i utvisningsbåset och 17 poäng på 132 elitseriematchen.
– Det är en härlig kille och en viktig rollspelare. Det är sådana kvalitéer vi behöver. Det känns roligt eftersom alla som har träffat Lance vet att han har en stor personlighet, avslutar Stillman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.