Såg nått jag inte ville se …

Igår kväll tog snuset slut. JA, kors, jesus i himmel. katastroflarm gick och jag var tvungen och knata upp till centrumet pressbyrån för tobaksshopping. På väg dit jämtsidig gick jag brevid han om ni har stött på knackande/ringande på dörren och vill sälja ”färsk-frukt” ?

Ja, han ringde på tidigare på dagen och försökte sälja mig sina färska, men blev avvisad ganska bryskt av mig med hälsning att ”jag aldrig mer vill jag se honom där ringande på vår dörr igen” – Han sa ”kompis – bara så där?”  – Jappp och hejdå!

Jo … han och jag skildes åt på väg mot pressbyrån ungefär vid ST1 macken. Det  var mörkt och jag tänkte inte mer på det. På väg tillbaks från pressbyrån mötte/såg jag honom igen med en Lidl plastkasse fullproppad med nått. Och just s0m där han kom ifrån så står Lidl avfallskontainrar. Ja, 1 + 1 kanske inte är lika med 2, men jag rekommenderar nog inte att ni köper den där färska frukten utav honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.