Sarah´s Dop 2009

Då var det dags att döpa vår nya tillkommen Sarah Johanna M Persson. Vaknade upp tidigt i morse, tittade ut genom fönstret och det var grått i himlen. Attans, tänkte jag. Det som har varit kanon fint vår väder hela denna fantastiska helgen. Hela morgon proceduren gick som vanligt i 220 km/h till att det var dags för samling vid kyrkan 10:30, men planeringen gick så smord hela vägen till start och alla nära och kära befann sig i tid vid kyrkan för dopet.


                                                                                                                                             Foto: Andreas GustafssonDop proceduren med guds bön och sång + extra tilltugg gick på över en timme. Jag personligen tryckte att det var lite långt med tanke på att jag inte är ett dugg troende. För en liten kort stund bland dom gudssånger som sjöngs så såg jag ljuset. Det var inte han guden, det var solen som kom fram tillslut som förgyllde vår eftermiddagen.

Efter dopet vid kyrkan samlade alla uppe hos Thomas & Marikas gemensamma samlingslokal. Det var ju ett himla tur att dom kunde ordna en lokal för våra lilla familje samling. Det hade ju inte gått och har så många här hemma i huset. Mat och dryck var på sin plats och sen splittades vi så småningom en efter en.

Vi vill tackar alla för visa intresse för våran dotterns dop. Tackar alla fina presenter och allt hjälp vi har fått för denna fina dagen att minnas. Jag lägger upp hela dop album i bildbanken sen så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.