Sikken kyla

Nu har vintern kommit.  JA!!! ……. Nu är den äntligen här. Den efterlängtade vinter. Jag jobbar Månd-Ons denna vecka och efter det så har jag en liten ledighet att ser fram emot. Det ska blir skoj att vara hemma med barna och frugan. Jag har saknat dom under den hektiska hösten på jobbet. Bilden nedan togs igår vid 23:00 på Torsvik, Jönköping på väg hem från jobbet.

DSC00540

Kallt!, ja, det kan man säga. Fryser ar**l*t av mig ska jag vara ärlig. Att lasta lastbilar nu är nget vidare. Tänka er själva. Inne +16 grader … och sen kär man ut i lastbilen -15 till -20, och så in och ut nåra gånger innan man har fyllt lastbilen. Jaja, jag ska inte gnälla. Vinter ska vara vinter.

När man blickar tillbaka när man var små så var ju detta ingenting alls. När det var minusgrader ute så klär man på sig och var ute och lek. Inget märkvädig med det alls. Människorna kanske har blivit mer känslig med åren eller kanske att man bilr mer och mer LAT av rörelse. Allt är ju såååå jobbigt så fort man måste röra på sig. Hehe …..

* Ännu roliga att veta att spolavätska tanken är frusen! Os?ker. Så nu måste vi hittar nånstans varmt och ställa in bilen där så systemet tinar så vi kan fyller på mera sprit i tanken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.