Snart 2 pensionärer i Flisby skogen

Helgen som har passerat har varit befolkad. Janeth och dottern sin Johanna var på ett ’sova över’ besök här hos oss. Det är alltid lika trevlig att har dom här. Både barna och vi gillar att har deras moster och kusiner här. Tyvärr skulle jag säga är att som vanligt går ju dagarna så fort under besöket. swischh säger det bara, så är helgen borta. Hoppas dom kommer på besök snart igen. Jag har inte heller varit så pigg utav mig utav nån konstig anledning. Har varit trött, trött, trött hela helgen.

I Söndags samlades hela klanen ute i Flisby. Vi hade nämligen ett födelsedagsbarn att fira. Det var självaste svärmor Maggan som fyllde år. Hon bjöd på en god lax-i-ugn middag med före och efter tillbehör. Gött blev det som dom säger i Göttleborg.

Snart blir dom 2 pensionärer i sitt hem. Leif gör nu dom sista tappra dagar som tjänsterman på sitt företag. Han få snart luta sig tillbaks med Maggan och njuter av dagarna i sina takt. Leif var dock lite bekymrad hur han nu skulle fylla sina dagar med aktiviteter, men det ordna nog sig. Dom har ju en stor trädgård, hus och massa lediga dagarn tillsammans framöver. Det kanske kommer att finnas mer tid för kortare bil utflykter till div småorter runtom landet för dom att utforska.

Hur som helst, tack Maggan och det goda maten och Grattis på din födelsedag. Jag känner till det där med planeringen inför kalaset och sen vad ni 2 gooingar ska göra nästa gång du fyller igen.

Det blir nog jätte sköj för er båda. :heart: :biggrin: :smile: :wink:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.