Söndagshistoria – var tusan är solen?

Japp, efter hundveckan på jobbet (Sönd-Lördag) så blev det helg även för mig med. Denna dag gick som vanligt fortare än kvick i sin ordning. Jag fick allafall ett sovmorgon till 08:30. Jätte skönt….

Hela denna dag satte jag upp ett projekt. Det var att montera upp vet inte riktigt vad dom kallas, med typ vindskydd staket eller nått. Leif och Maggan erbjöd oss 3 sådant längder som dom bara har som väggprydnad i deras garage i Flisby.

Jag var ute faktis själv på Jula i förmiddag och införskaffade alla nödvänliga jukkamojj som behövdes för uppsättningen. Jordförankare modell typ 1m djup som jag fick bonka ned ned en slägga. Ja, DET SKA SITTA, hehe. Lite skruvar och smått och gott och inte minst ett besök på Byggmax för reglarna som behövdes som stolpe till grindarna. Hela projektet med pause inräknat gick väl på 8timmar, inkl välling påfyllning och ett blöjbyte. Resultatet ser ni nedan. Det blev rätt så mysigt faktis. Ett litet uterumskänslan blev det. Ett bonus var ju att designen passar våra nyinköpta utemöbler med. Gött mos.

Stort tack Leif och Margaretha för prylar som ni inte har användning av. Dom grejerna ni har donerat har vi haft stort anvädning av.

Inte nog med det ….. hörrni …… Efter staket projekt blev Noah rätt så uttråkad så jag sa på skoj om vi skulle gå ut och lära han och cykla utan stödhjul. Han nappade på idea´n. Det måste nog vara för att han inte har gjort nått fysisk aktivitet idag. Nåväl, fort som attans fick han på sig sitt stridsutrusning. Hjälm, armbåg och handskyddet satt på och vi far ut till den stora världen för en cykeltur utan stödhjul.

Jag skojjar inte, men det tog han 15min med mig jagande bakom i den högsta hastigheten hållande i stödpinnen vi köpte så sa han SLÄPP MIG och jag släppte taget i motvilja för tron om att snart så kommer det och smälla tjottahitti. Nähää sa tjyven, han fortsatte sin cykeltur utan sin Pappa, rakt och fort utan att ramla och där stod jag för att inte låta för fjolligt ”nästan tårögd”. Vad fort han lär sig saker och ting den lille grabben. Så, nu cykla Noah utan stödhjul, helt fantastiskt. Vilken grabb vi har …

Vi firades dagen med pannkakor och chokladboll. Alla verka var nöjda för dagens insats. Imorgon är det min lediga Måndag. Hoppas den gule titta fram imorgon då. För idag var det inte mycket och hurra för. Blåste och det kom en micro skur av regn med under eftermiddagen. Jaja, det finns ju inga dåliga väder!, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.