Sommaren 2011 bokat

Inte för jag vet om semesterbegäran går igenom enligt IKEA planering, men säger dom att man ska önskar sig sin semester period mitten av Februari och allt ska vara planerad och klart till den sista Mars så få det blir så. Tydligen är det enligt lag att kartlägger semesterperioden så. Hoppas att jag inte behöver planera min sommar semester näst, nästa år redan nu.

Ni som har följt bloggen genom åren kanske har märkt  att somrarna har kretsat rätt mycket om Öland. Tiden där har gett oss många fina minne, men nu har vi tröttnat lite på stället. Å andra sidan så kommer Öland inte förvinna bort från planeten.

I år har vi gett Danskarna en chans. Till ’Lökken’ närmare bestämd. Många fina vitsord har har läst och hört från dom som har varit där. Typ –  ’det är som att åka utomlands’ . Öhhhhh ……. Jaaa ….. ingen kommentarer …..

Lökken är Danmarks mest klassiska badort och stoltserar med en av landets absolut finaste stränder. Nöjeslivet är hett och ungdomligt. Danmarks Tylösand, skulle man kunna säga. Lökken Strand är en av Danmarks finaste stränder, till och med en av Europas om danskarna får säga det själva. Under sommaren är stranden full av små vita badstugor och den är delvis även öppen för biltrafik. Det är fullt möjligt att parkera bilen vid strandkanten, rulla ut handduken och lägga sig och sola med fötterna på kofångaren om man skulle vilja…

Tips och förslag av er som har varit där på aktiviter som barnfamilj är välkommen. Vi ska vara där 1 vecka under sommaren. Vi klipper nog legoland med när vi ändå är där borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.