Sparade minst en tusing idag!

Gud vad skönt att kunna lösa saker och ting själv efter att man tänker till en extra gång. Spolare till fram & bak rutan gick ju sönder när det var som kallast här i Jönköping. Jaha, tänkte jag. Nu ryker nog tusen spänn minst. På måndag skulle vi köra in bilen till verkstad och få den fixad. Hängig och ledsam kändes det att skulle behöva lägga pengar på bilen. Fanskapet gör ju inget anat änn dras pengar från kontot tänkte jag.

10ampsakring

Jag nämde lite smått för grannarna när vi var ute och skottade undan snön imorse om detta lilla bekymret och dom båda säger samma sak att motorn till spolaren bruka inte går sönder i förstsa hand och då klickade det i huvud på mig. SÄKRING!!!, det måste ju vara nån slags överspänningskydd på grejerna. Någon på Opel måste väl har tänkt till innan dom tillverkade bilen.

Jovisst… brännt och bruten hittade vi den lilla 10amp säkringen som Lelle (Sussies kille) hade extra i sin bil. Tjoohoo …. nu tvättas det som aldrig förr. Skönt att en sånt liten mackapär kan förgynna lördagen dessutom är Lance Ward är tillbaka på isen igen.

tusenlappLelle

Tack Lelle, du är suve´

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.