Stockholm – Grönalund 2009

gronldintro

Årets minisemester blev det ett besök av nöjesfältet Grönalund i Stockholm tillsammans med Jonssons gänget. Tidigt lördag morgon startade färden upp till huvudstaden med första stop i Skänninge för frukost hos Tomas föräldrar. Dom hade dukat fram en jätte fint brukost buffe´med hembakat tee kakor vilket uppskattades av oss alla. Tack för en god frukost och bemötande.

Efter den hastiga mellanlandningen så gick spåret raka vägen upp mot Stockholm och självklart så blev det en liten extra sightseeing tur för att vi inte var så säkra på storstadstraffik. Nåväl, många bilar och byggnader fick vi ser i allafall, men fram kom vi till ”Globenklotet” vidare för incheckning till hotellrummet. Globenhotell, ett fin hotell med en härlig frukostbuffe´. Rekomenderas varmt!

Grönalundbesök i sig var ju för barna skull. Lite otur att det var kanse lite för varmt just den dag och att alla i hela värden råka vara där just när vi kom. En återblick av Grönalund besöket var att temperaturen under beöket var alldeles för varmt, det kändes trångt och att det var ju lite för långa kö tider till attraktionerna, men är var ju det som man skulle har räknat ut med rumpan när man var där uppe mitt under industri-semester.

Så, det lilla del man fick känna av Grönalund var ju bra trots allt. Noah tappade humöret sent under den dagen, men han är ju bara 5 åring med begränsad ork. Han skötte sig bra och Sarah var med och var en glad bäbis under hela resan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.