Stop lite här nu. Vart tog 5år vägen?

Jag stannade upp för et ögonblick och tänkte för mig själv att tusan, på Söndag fyller Noah ju 5 år, men, men, men, men, men, har det redan gått  fem år sen den lilla bäbisen var i min famn på BB?.

Tiden har verkligen rusat iväg alltså när det gäller familjelivet. Det har verkligen hänt mycket sen Noah föddes. Inte minst det löftet vi lovade han när vi köpte detta huset. Jag och Kamilla gick lös på paketet.

Allt som allt gick det väl på ca: 1,5h montering. Våra inflyttning och en av hans födelsedags present var fullbordat. Tanken var att överaska honom vid hemkomsten från dagis. Kamilla hämtade hem han vid vanligt tid, men idag höll vi för hans ögon hela vägen fram till studsmattan. Ja ni…. ni skulle har sett och njutit av ögonblicket då Noah sken som en sol samtidigt som nästan stammande frågade varför det stod en studsmatta framför honom.

Det tog inte många minuter innan stoltheten att äga en alldeles egen studsmatta satte sig hos herrskapet. Glad och lyckligt studsande. Han sprang in till grannarna och berätta om sin nya studsmatta … hehe … så nu har vi en studsmatta på gräsmattan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.