Surr


Ni bör ju känna igen bilden ovan om ni nu har ett konto på facebook. Alla tankar och funderingar man har för just momentet ska man skriva där och dela med sig. Jag gör det här iställe.

Tankar som rullar runt nu är Let’s Dance, snöskottning, Astrid Lindgren på 200 lappen, och varför dessa hysteri att programledare Lotta Engberg och han sportnissen på TV4 hoppar av ’Idol’ programmet.

Let’s Dance är på TV på ovanvåning. Jag tröttnade efter en stund. Första omgången bruka vara stelt. Alla deltagare är ju så hima nervösa och rädda för den fruktade Tony Erving. Tydligen har har det framkommit att Anders Bagge (Idol, Anders) är livrädd för Tony. Vet inte riktigt varför. Så kommersiell som han själv är i jämförelse med Tony Erving. Det väl kanske så att Anders Bagge är en dålig förlorare?, typ inte tål kritik från andra? Återstår att se i fortsättningen av Let’s Dance.

Lotta Engberg har väl tröttnat hon med på Bingo Lotto. Det verka vara ett slitsam program det där. För mig är det näst intill plåga att deltar i tävlingen. Några brickor har det väl varit genom åren dock utan vinst.

Även Peter Jihde slänger in handuken med det populära musik programmet ’Idol’. Visst, måste lämna ett tycke att han har gjort ett bra jobb, men undrar vad han har för sikte inställd på nu? – ’Allsång på Skansen’ ? – Är det stor nog på Jihde?

Jag fick en inbjudning till en omröstning av vem som ska pryda den nya kommande 200 kronors sedel. Först tänkte jag prinsessa Victoria, men efter att har googlat runt lite och sett vad dom folket runtom har för gemensam tycke så visar det sig att vinnare blir nog våra folkkära ’Astrid Lindgren’. Helt rättvis i mitt tycke. Så mycket minne och tankar hon lämnar efer sig både nu och förr. Heja Astrid !

Ska jag skriva nått om snö? – NÄÄÄ, det finns gott om det i år med. Det är nog mer änn förra året med tanken av vintermånaden. Jag har ett minne av att förra året så braka vintern loss typ i Februari nånting. I år började visst typ i början av December. Inte ens halva vintern och man redan har tröttnat på snö? hehe …. MERA SNÖ …. äntligen får man återliva dom gamla vinter traditioner igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.