Tiden går fort när man har kul i Danmark

Jisses, jaha, japp, 1 vecka i Danmark har passerat. Årets semestermål är nu avklarad. Vi hade noll koll vad det var som väntades andra vid ankomsten. Vi visste dock att de pratade en aning grov skånska.  Jaja, det fick man ju ta, eller hur? Hehe

Jag kan nog inte berätta om allt som vi har varit med om. Allt var nytt för oss, och det hände ju hela tiden. Å vet ni? – vi hade hela 4 sol dagar på våran semester i år, viket var mycket ovanligt. Jag snabb doppade mig i havet tillsammans med barna. Låg och försökte insupade mig en gnutta av solen. Resumé’ av resan är helt klart en lyckad sådant. Min kära fru har redan planerad in nästa resa. Det blir nog fler runder till Lökken, Danmark. Lökken som stad var gemytligt. Ett litet typiskt turist samhället där näst intill allt livnära sig på turism. Små gränder, massor med små butiker och restauranger till alla smaker. Bageri, pubbar, diskotek. Ja allt man kan behöva för en semester.  Stranden var femstjärnig. Millånga vit sandstrand att nyttjas. För er som inte vet så är jag lite kritiskt nä det gäller badstränder. DET SKA VARA SANDSTRAND för mig.

Förutom Lökken, besökte vi även den nordligaste del av Danmark. En liten bilfärd högst upp i landet för att avnjuta ljuset och det konstnärliga atmosfären av orten Skagen. Vi var och gick i centrumet, sen besökte vi spetsen där de 3 havet möts. Rätt koolt faktisk

Ååå så var det ju Billund, Legoland med. Lång, lång bilfärd, tur och retur genom landet. Väl där så var det  verkligen högtryk på turismen. Köer till allt. Jag menar allt. Ungarna hade skoj, och vi fick se massa häftiga byggnader av legobitar.

Resumee’ av hela resan är BRA, lite dyr kanske, men det var ju första trippen till Danmark. Vi hade inte koll på vad som gäller riktigt. Det vet vi till nästa besök vad som gäller för Danmark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.