Tillbaka till verkligheten

Jaha, tiden går fort när man har kul. Idag återgår jag till mitt arbete. 10 härliga dagar har passerat. Dom tillhörde kategori "tillfälligt föräldrar penning". Sarah äter, sover och gör sin bäbis grej. Allt flyter på bra här…

Framåt sommar blir nog min ledighet dock lite längre. Denna gång ska jag lägga in semester först innan föräldrarledigheten så semesterlönen täcker dom små kronorna som föräldrarpenning ger. Man ska dock inte klara på systemet. Vissa länder finns det inga pengar alls vid ledigheten.

Noah får numera bara går "halva tiden" på dagis. Han har ju nu ett systkon. Då får man bara vara där under 08:30 – 12:30. Den bästa aktivitetstider på dagis tydligen….

Det kändes konstigt imorse när jag sa hejdå till Noah vid dörren. Jag kommer inte att få träffa han så mycket veckan då jag jobbar kväll (14:00 – 23:00). Jag jobbar till 23:00, är hemma 23:30, försöker då och sova, sen ska upp tidigt för att få möjligheten att få träffa han i allafall 1-2 timmar innan han far till dagis och jag till mitt. Fel kändes det ……..Jag få ta igen tiden med Noah & familjen nästa vecka då jobbar jag förmiddagsskiftet 05:30 – 14:00.

En ny familjeliv anpassning som vi all här får ta itur med.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.