Trivseldag samordnare 2010

Jaha, då åkte jag på att anordna det åriga ’trivseldagsaktivitet’ för vår lilla arbetsgrupp på IKEA, Torsvik. Många av de sedvanliga förslag kom ju givetvis upp på anslagstavlan. Ölbowling (gammal klassiker), Go-Cart, knivkastning på Ralle eller pyjamas party hos mig.

Njaaa …. det var nått annat folk verka vara sugen på.Visseligen så fungerar säkert dom gamla traditionella förslagen, men att göra någonting nytt är ju ÄNNU mer spännande och roligt. ’Hya en fiskesjö’ var också uppe på tapeten, men är det verkligen en gruppaktivitet?. Mitt förslag som togs upp med ’Äventyrs-5kamp-aktivitet’ vann utröstningen och givetvis så blev det automatisk jag som fick pula och dona ihop förslaget. Satte och ringde fram och tillbaka om priser och tider och det verka har löst sig nu. Allafall om priset. Tiden blev ändrat i den sista minuten nu så det återstår att ser vad gänget säger om det på Måndag när vi samlas igen på jobbet.

Fakta om ’Äventyrs Ön’  på Hooksherrgård

Äventyrsön ligger ca 2.8 mil syd-öst om Jönköping vid den välkända och anrika Golf & Konferansanläggningen HOOKs Herrgård i Småland. På Äventyrsön eller Storön som den kallas och som ligger i naturskön omgivning nästan mitt i Hookasjön finns ett 15-tal olika aktiviteter med varierande svårighetsgrad och även en antal samarbetsövningar av enklare art.
Aktiviteterna är perfekt för både konferansen från 10 upp till 60 personer likväl som för möhippan, svensexan eller den annorlunda födelsedagen. Vi tar oss ut till ön med hjälp av stora nästan 100-åriga ekor som vi naturligvis ror. Under säkra former och med ledning av kunniga instruktörer gör vi ert arrangemang till något speciellt.

Ett litet urval av vad vi idag kan erbjuda på ön idag är:

  • Klättervägg
  • Höghöjdbana
  • Stocksågning
  • Speedhinderbana
  • Stock-klättring
  • Höghöjdstrapets

Det finns även möjlighet till en trevlig stund runt grillen där ni själva tar med mat eller låter oss fixa även det. För mer information hitta ni på Actionevent och Hooksherrgård hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.