Ungarnas bootcamp 2012

Det var ju ett tag sen man skrev nått. Det kändes att det har blivit dags att förnya bloggen lite med lite information från det dagliga livet.

Inget särskilt har det varit ända sen vi kom hem från våranTurkiet utlandsresan. Det har varit som ni kanske själva har känt av, typ, regn, moln, regn och därefter lite mer regn …. Suck x 10 typ…

Ungarna har varit iväg nu båda två var sitt håll nästan en vecka nu. Det har varit tomt här i huset utan dom verkligen. Noah kom hem idag från ’Torpet’ . Han har varit hos Marika, Thomas och deras ungar Liam och Noel. Vad jag har hört så har han haft det jätte bra med familjen Jonsson. Han har badat, lekt och haft jätte mysigt och skojigt med Marika och Thomas gänget. Kul grej för han att göra saker utan mamma och pappa  en stund.

Sarah har däremot varit med mormor på en bootcamp. Av telerapporteringen har tösen ätit och bajsat UTAN blöja som aldrig förr. Kanoners. Hoppas det håller i sig även när hon är hemkommen imorgon.

Så gjorde vi med Noah med när han var liten. Efter en vecka hos mormor så blev han blöjfri.

Så ja, några veckor till få vi kämpa med vårt arbete innan vår sommarsemester. Det är väl lika bra det med tanken av det vädret gudarna erbjuder. Det måste vara en av decenniets sämsta sommarväder hittills. Men, men.. det är ju inget man kan påverka. Det är bara att gilla läget eller köper sig en biljett till solen som många har gjort i år.

Nu är det sent på natten. Jag måste nana innan solen kommer upp. Här har ni alla fall en liten uppdatering av runtikring oss. Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.