Välkommen ut! – äntligen

TIsdag 3:e Februari kl.03:09 tidig morgon beslöt sig våran nya tös att titta ut till våra värld. Med facit i hand så blev inte denna förlossning någonting varken jag och Kamilla planerat för. Allt som allt gick det väl på ca: 28timmar på sjukan. Vi båda två är som 2 sketna äpple. Speciellt Kamilla, hon har verkligen visat vad "en kvinna kraft" är. Hade jag legat där på förlossningsbordet hade jag nog packat och tackat ganska tidigt. Hon har kämpat !

Vad jag och Noah har bestämmt så kommer våra nya familjemedlem att heta "Sarah" (Kamilla ville ha med "h:ået" i slutet, ni kan ju fråga henne nångång varför?)

Nu ligger Kamilla och Sarah kvar på sjukan nåra dag innan dom kan komma hem. Medan jag nu ska gå och försöka sova ett par timmar innan jag måste meka våra nya bilbarnstol för senare bruk. Jag kommer som vanligt att lägga ut lite bilder sen under bildsektionen, men nu ÖRKA jag inte. Jag är alldeles för sketa trött.

Vi alla måra bra, men vi är utsletna efter denna fantastiska långa förlossningen. Vi hörs senare. Hej…

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.