Val hit och dit – Följ ditt hjärta!

Under dom senaste veckorna har våra kära politiker bombaderat oss med utlovade fakta och löfter. Debatt hit och debatt dit. Det som om man titta på Jeopardy på TV.

Självklart tycker jag verkligen att man ska rösta. Har man inget tycke om hur man ska leva 4år framåt styrd av någon av riksdagspartierna då ska man hålla sin käft stängd efteråt. Inget gnäll eller klagomål om samhället i sig som man själv väljer att vara en softliggare.  Jag har bestämt i allfall var jag ska lägga min röst. Mycket om resonemang och beslut har baserat på dom år som har gått.

  • Är det rätt att drar in pengar på skol och barnomsorg? Det är ju dessa smånissarna som blir vår framtid!
  • Stackars pensionärer. Låt dom njuta av deras sista levnadsåren med ’lyx’. Dom har tjänat sin tid som skattebetalare. När jag blir gammal så vill jag att framtida ungdom och samhället tänker likadant.
  • Super duper Extra jätte mycket lön till höguppsatta personer på ett företag. Vaf-fan, är dom bättre människa än jag här på jorden? Är dom verkligen berättigad nånting extra enskild? Utan småfolket som sliter förmodligen i skift så är dom ju ingenting. Är det nån som ska belönas så är det SMÅFOLKET. Landets verkliga ’vardags hjältar’ !
  • Att bevara Sverige, Svenskt! – Ja, finns det nått kvar som inte redan är såld? Finns det några ’svenska varumärke’ kvar? Köttbullar och kalles kaviar eller smörgåsbord kan man inte luta sin framtid på. ”Made in Sweden” ska betyda kvalitet och omsorg. Varor som är producerad i Sverige ska vi vara stolta över världen runt.
  • Miljön – vad gör vi åt östersjön egentligen? – Fanns inte det nån löfter för förbättringen? – Vi kanske kan sälja östersjön?

Jaja, nåra rader allafall hur jag tänker inför söndagens röstning. Hoppas att ni verkligen tänker till och framför allt, GÅ OCH RÖSTA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.