Välkommen våren 2011

Äntligen har våren kommit. Det kan jag lungt konstatera. Sommardäck är påsatta på båda bilarna. Den lille i Onsdag och den stora Opel i Lördags. Den manliga ego är stor som aldrig förr.

Idag flippade mannen helt ur. 30min efter uppvaknande från bland det sämsta nattsömnen iår tog jag tag i fönsterputsning. Ett sätt att välkomna våren för tillvaron. Ett mycket bättre grafik blev det nu utöver vyn över det härliga Jönköping. 10fönster + 2 skjutdörrar i sovrummet. Japp, nu är våren här :)

Kamilla och barna och smykat altanen med blommor. Många fina samarbete i ögon fröjd. Lille Sarah sjöng ’Ekorren satt i granen’ medan mamma Kamilla planterades. Mer växtlighet kommer så småningom.

Mer husförbättring blir det nog av i år. Vi plananera att byta ut samtliga fönster och dörrar här i huset. Det behövs verkligen. Det dras och väsnas här så fort vi rör vid dom. Resterande av investeringen ligger i ett köksbyte längre fram mot höstkanten. Det är mycket underhållsarbete som behövs  innan vi kan sätta upp det nya köket. Ett efterlängtad byte tycker vi. Visseligen fungerar ju allt, fast inte fullt ut. Det gamla köksstandarden är verkligen ryggknäckare. Nuvarande spis är på den sista versen, avloppsröret måste bytas ut. Den tillhör huset ända sen det byggdes (30år sen). Det vore typ JÄTTE trist om den skulle brista.

Nåväl, det blir nog ordning här i stugan sen längre fran ska ni se :cool: :smile:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.