Västersjön – Jönköpings gömda skatt

Vad ska man säga? Efter att har bott här i trakten i flera decenniet, landat med flygpet vid flertal tillfället strax intill sjön utan att har lagt märke till området. Skylten ’Västersjö’ har vi sett många gånger vid passerande resan och har nämt vid flertal tillgfället att dit måste vi kika på nån dag. Den dagen blev idag. Solen sken, barna var rastlösa och dessutom så behövde vi komma ut lite.

Vid ankomst på parkeringen så kändes det rätt direkt. En listen sandstrand intll en liten sjö. Bara så sånt sak. Tyvärr var vi inte bad-berädda för dagen. Tanken var bara att vi skulle upp dit och kolla läget. Vi tog stråket runt om. Hela rundan var ungeför 3km lång. En lagom skogspromenad alltså.

Runtom var det massor med vackar sommarstugor. Vissa såg ut som åretrunt boende. Jag kan förstår dom som har valt att bor där permanent. Ja, hela området kändes skönt. Nära till naturen och vattnet. Jätte trivsam miljö.

Imorgon ska vi packa en lite bad-säck och beger oss dit igen för provtur i sjön. Noah får vara stridspiloten. Han verka inte vara rädd för temperaturchocker. Hehe ….

* En kort vägbeskrivning: Kör 40 vägen, sväng upp mot axamo flygplatsen. Direkt efter rondellen tag höger mot Västersjö-badet. Kör ca 2-300m, sväng ned vänster kör/följ mot skylt ’Hundbad’. Japp lite konstigt, men följ den vägen så kommer ni till badparkeringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.